Is het tijd voor nieuwe hardware? Is de software gedateerd? Loopt uw computer trager? Er zijn genoeg zaken die in een druk leven aan de aandacht ontsnappen, of die u nog even uitstelt. Soms wordt het onderpresteren van uw computer té snel een gewoonte. Echter uw computer is wellicht het brein in huis, op de thuiswerkplek of op kantoor. Let op: u bent de baas én eindverantwoordelijk! Bent u ook zo vindingrijk en werkt u om problemen heen? Dat is onhandig, onverstandig en bovendien niet nodig.

Gelukkig is er de computer-apk van TotDinsdag Computer Repair. Weet u wat deze inhoudt? Onze computer apk verhelpt belemmeringen, breng verbeteringen aan en voorkomt erger! Wij voeren deze liefst op regelmatige basis uit. Laat ons u de computer-apk in vijf minuten uitleggen, inclusief alle voordelen. Dan wilt u voortaan niet meer zonder.

  • Hardware check inclusief indicatie hoe lang deze nog meegaat (technische levensduur en capaciteit/afstemming binnen configuratie)
  • Beveiliging check: firewall, antivirus, cloud, malware
  • Software check van updates en zo nodig downloaden en installeren
  • Schoonmaken: onnodige toolbars, cookies of illegale en ongewenste software

Tarief al vanaf €46,60  per computer (desktop, laptop of notebook)

Interesse in onze computer-apk? Mail ons de gegevens van uw pc, eventueel de configuratie en wat voor type gebruiker u bent. Dan krijgt u van ons een offerte voor de computer-apk. Met de mogelijkheid voor een afspraak thuis, dan wel het ophalen van uw computer(s).