TotDinsdag  is het bedrijf van Arthur Koster, IT-er in hart en nieren. Wij baseren onze kennis op leren-door-doen en op een stevige beroepsachtergrond. Deze bestaat uit jarenlange ervaring in IT-ondersteuning binnen het team Informatiemanagement & ICT van een grote onderwijsinstelling. Zo kregen wij het vak op de werkvloer in de vingers.

Onze vakkennis is allround op het gebied van hardware testen, reparatie en montage. Ervaring die voortkomt uit aanleg en interesse voor apparatuur en gereedschap. De technische knobbel zogezegd, die iedere informatie-technicus wel min of meer moet hebben. Van liefhebberij tot beroep, dus.

TotDinsdag Computer Repair Wij dragen uit dat computers zoveel meer kunnen dan standaardtaken uitvoeren, data opslaan of gamen. Er gaan veel mogelijkheden schuil achter de opdrachten en combinaties van hardware en software, die deze wonderlijke apparaten te bieden hebben.

Wij voorzien uw computer van een optimale configuratie en deugdelijke werking van hardware en software. Zodat de computer en het netwerk blijven doen wat u ervan verwacht. Zodat uw apparatuur in staat is om ook die extra software of randapparatuur te ´trekken´.

Onze brede kennis en ervaring bieden dus de onverwachte plus. TotDinsdag biedt méér dan computer repair! Met onze combinatie van onderzoek en ervaring zijn wij onze klanten op alle vlakken van de IT van dienst.