We kunnen het niet vaak genoeg zeggen: preventie, virusscan, backup-en en computer-apk zijn een must. Helaas … er gaat nog wel eens wat mis: u stelt iets uit, u vergeet iets of er raakt iets zoek. Voorkómen kost altijd wel wat, maar dat is een investering in zekerheid. Preventief onderhoud kost u doorgaans slechts een fractie van de schade voor uw bedrijf die u riskeert bij achterstallig onderhoud.

En dat valt gelukkig allemaal te voorkomen! Door het hoofd niet in het zand te steken als de voortekens optreden. Niet stug doorgaan als eigenlijk al alarmcode oranje is ingetreden. Dus kies liever voor preventief onderhoud met de nodige checks. Of neem desnoods bij de eerste serieuze waarschuwing meteen actie. En tenslotte doet ook u ons een groot plezier, als u ons belt voordat het leed geschied is.

TotDinsdag Computer Repair ontzorgt. Zodat u geen peentjes hoeft te zweten en een boel stress vermijdt! Kunnen we u preventief helpen aan dat prettige vooruitzicht? Stuur ons dan meteen een bericht.