Welke rol hebt u als computergebruiker? Zzp’er, mkb, particulier of vereniging? Ook als particulier komt u steeds meer in een zakelijke omgeving. En u wordt van consument allengs steeds meer ‘prosument’. Denk aan autodelen, maken en uploaden van eigen muziek en soundbites, meedoen aan een energiecoöperatie, of het handelen op online marktplaatsen. Onderschat uw rol daarbij niet! Daarbij hoort een degelijk functionerende digitale omgeving.

In het dagelijks gebruik van digitale producten wilt u wel graag dat alles meezit. TotDinsdag IT support is daarbij altijd de vraagbaak dichtbij. Of het nu gaat om hardware of om software, netwerk of cloud, een zelfgebouwde pc of een standaard uitgevoerde notebook.

Wij weten u snel van de juiste gegevens, update, reparatie of vervanging te voorzien, zodat u verder kunt! Niet alleen een afspraak in plannen maar ook telefonisch direct antwoord willen? Vraag naar de mogelijkheden  Zakelijk, in uw privé-omgeving, of beide. Stel ons uw vraag en u hoort van ons.